Onhan näitä, ruokablogeja netti pullollaan mutta suurin osa keskittyy vähän erikoisempaan ruokaan tai ei ainakaan ihan siihen tavan perussuomalaiseen. On montakin syytä siihen miksi meillä syödään erittäin tavallista ruokaa.

Yksi syy ruokaniukkuuteen meillä on raha. Sitä on vähän eikä ole siis varaa ostella kalliita aineksia, siksipä vuosien säveltäminen on opettanut muokkailemaan ohjeita siten että ne ovat riittoisia ja maukkaita.

Ruuan täytyy olla hyvää, se on ainoa vaatimukseni. Ulkonäölle ei ole arkiruuassa mielestäni suurempia vaatimuksia. Makuja on monia mutta tähän blogiin kerään ohjeita jotka eivät maksa paljon ja ovat helppoja tehdä. Ja vaikka olisi varaakin, niin ei se ole huono kohde säästää ruokamenoissa, saahan sillä sitten hankittua jotain muuta mukavaa :)

Mainittakoon vielä että laihdutan tällä hetkellä mutta olen syönyt tätä perusruokaa ihan normaalisti ja laihtunut parin kilon viikkovauhtia, ainoastaan makeat ovat sitten muulle perheelle.. Kuten tämä:

Suklaakakku mikrossa

2 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
2 dl juoksevaa / sulatettua margariinia
3 munaa

Sekoita kuivat aineet. Lisää margariini ja munat, sekoita. Kaada vuokaan ja mikrota täydellä teholla (n. 700w) 4-5 minuutin ajan. 

Päällä on kaapin uumenista löytynyttä Flora Vispiä sokerilla makeutettuna.